25% RABATT på VALGFRITT PRODUKT. Oppgi 25JUNE t.o.m. 28/6. Gjelder det første produktet som legges i handlekurven. Gjelder ikke sett. 
Akkurat nå FRI FRAKT!
Yves Rocher

Registrer deg i dag og få 10% rabatt på ett kjøp!

Feltene som er merket med * er obligatoriske

Dine opplysninger er tilsiktet vårt firma Yves Rocher, med hovedoppgave at vi skal kunne gjennomføre dine bestillinger, opprettholde de tjenester som du abonnerer på og sende tilbud fra Yves Rocher til deg. For at du skal kunne få tilbud fra våre partnere via post eller telefon, kan vi bli bedt om å gi dem denne informasjonen. Du har også mulighet til å få tilbud fra våre partnere via e-post eller SMS. Denne informasjonen kan også videresendes til våre underleverandører eller tjenesteleverandører.
I henhold til gjeldende bestemmelser om beskyttelse av personvern har du ulike rettigheter, inklusive retten til å få tilgang til, endre og motsette deg behandling av dine opplysninger. For å utøve dine rettigheter, kontakt oss skriftlig og oppgi ditt navn, adresse og om mulig ditt kundenummer. Vedlegg også et identifikasjonsbevis. Send via e-post til: kundeservice@yves-rocher.no eller via brev til: YVES ROCHER, 0061 OSLO
Du kan når som helst og uten grunn, motsette deg at dine opplysninger brukes for å sende tilbud til deg fra Yves Rocher eller våre partnere.
For mer informasjon om vår personopplysningspolicy og for å lese mer om dine rettigheter, besøk vår https://www.yves-rocher.no/personvernpolicy.