ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Vårt engasjement

Hvem er vi?
Vår Botaniske Ekspertise
Sertifiseringer og partnerskap

På Yves Rocher er vårt engasjement og arbeid basert på kjærligheten til naturen. Vi er botanikere, jordbrukere, produsenter og forhandlere uten mellomledd og har siden 1959 tilbudt det beste fra Bretagnes natur til lave priser. Derfor har vi satt opp fire grunnprinsipper som baner vei for vårt arbeid. Dette er våre løfter — våre engasjerte kjærlighetshandlinger — i vårt arbeid for å skape en så bærekraftig verden som mulig og for å etterlate så lite avtrykk etter oss som vi bare kan. Våre handlinger ♡ sier mer enn ord.

Commited Acts of Love #1

Sette pris på det fantastiske i de enkleste planter

For oss hører naturlighet og effektivitet sammen. Som pionerer og visjonærer utforsker Yves Rochers Botaniske forskningseksperter innen Skjønnhet fra planteriket det fantastiske potensialet som finnes innen planteteknologi. Dette for å kunne skape 100 % botaniske, aktive ingredienser som deretter blir brukt i våre innovative og effektive produkter.

Oppdag f.eks. Elixir Botanique og Lifting Végétal, våre serier innen ansiktspleie som består av ingredienser med over 96% naturlig opprinnelse.

logo yves rocher 100% origine naturelle

For oss hører naturlighet
og effektivitet sammen.

stamp yves rocher filière durable et responsable

For oss er jordbruk
noe sirkulært.

Committed Acts of love #2

Dyrke et positivt avtrykk

I La Gacilly dyrker vi i henhold til agroøkologiske prinsipper — en banebrytende jordbruksmodell med metoder som regenererer og vitaliserer jorden og miljøet rundt våre jorder.

På vårt 60 hektar store område i Bretagne, som har vært økologisk sertifisert siden 1999, vokser bl.a. ni ikoniske planter; Kornblomst, Ringblomst, Mynte, Kamille, Romersk kamille, Hornstråle, Blomkarse, Arnika, Isplante.

Vi strever også etter å fremme disse agroøkologiske prinsippene hos alle våre produserende partnere.

Som medlem i UEBT (Union for Ethical BioTrade) har vi forpliktet oss til å samle inn alle våre naturlige ingredienser med respekt for både mennesker og det biologiske mangfoldet.

Committed Acts of love #3

Redusere vår miljøpåvirkning

For oss er mindre forpakninger og mindre plast = en mer bærekraftig fremtid! Derfor jobber vi kontinuerlig med å fornye våre forpakninger og våre vaner for å drastisk kunne redusere vår avfallsproduksjon i løpet av de nærmeste årene.

Siden oktober i 2020 har alle våre flasker vært produsert i 100 % resirkulert* og resirkulerbar plast.

*Unntatt lokk, pumper, etiketter og flasker med løsningsmiddel.*

stamp yves rocher zéro déchet

Vi tar uttrykket
“Less is more” på alvor.

stamp yves rocher je m'engage pour la planète

For oss handler ikke bevaring
av det biologiske mangfoldet
om å følge en trend.

Committed Acts of love #4

Beskytte biologisk mangfold

For oss er det en av grunnprinsippene i vårt arbeid. Siden vi startet i 1959 har det å bevare og fremme biologisk mangfold vært en av våre viktigste forpliktelser på samtlige av våre avlinger — både i Bretagne og rundt omkring i verden.

Alle våre anlegg i Bretagne er klassifisert som fuglereservat av Frankrikes Birds Protection League, inkludert vår botaniske hage og de 1 500 bevarte planteartene som finnes der.

Yves Rocher Foundations PLANT FOR LIFE-program hadde ved utgangen av 2020 plantet 100 millioner trær. Det er et tre hvert tredje sekund!

Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.