ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Nourishing Mask - Lengths

For tørt hår: gir intensiv næring og gjør hårlengdene myke. Denne hårkuren, som er beriket med avokadoolje gir intensiv næring til hårlengdene og beskytter dem slik at de ikke tørker ut, uten at håret blir fett eller tynges ned. Lengdene blir myke, spenstige og får glans.

Bruksanvisning: Påføres i hårlengdene etter sjamponering. La den virke i tre minutter og skyll deretter ut. Denne hårkuren kan brukes alene eller sammen med våre tre andre minikurer og hårpeelinger - for å få en skreddersydd hårpleie som passer akkurat dine behov.

Fordeler: en meget lett og kremaktig gelékonsistens for å gi både næring og en lett og luftig følelse.

Formel testet under kontroll av hudleger

Tilfredshetsstudie på forbrukere: 92 % oppgir at håret får næring uten å føles fett* 92 % oppgir at håret blir føyelig* 88 % oppgir at hårlengdene blir glattere og får tilbake sin mykhet* ** Brukertest på 25 kvinner

Format : Tube

Best.nr.: 18040

Plante informasjon

Avokadoolje

Gir intensiv næring til hårlengdene
Avokado ble allerede brukt av faraoene i det antikke Egypt pga sine mange velgjørende egenskaper. Avokado inneholder en høy konsentrasjon av næringsstoffer og består av essensielle fettsyrer, vitaminer og sporstoffer. De essensielle fettsyrene gjør at avokadooljen inneholder næringsstoffer som er nødvendige for balansen i håret. I tillegg har avokadooljen en naturlig høy konsentrasjon av vitamin E som gir oljen de viktige antioksidante egenskapene og gjør at fettsyrene bevares.
 
 
Avokadoolje
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUCETYL ALCOHOLSTEARYL ALCOHOLHYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATEBEHENTRIMONIUM CHLORIDECOCOS NUCIFERA (COCONUT) OILISOPROPYL MYRISTATEPERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OILISOPROPYL ALCOHOLPANTHENOLPARFUM/FRAGRANCESODIUM BENZOATEFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINCITRIC ACIDBENZYL ALCOHOLLIMONENE10153v0

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser
oppdag sortimentet
OPPLEV NATURENS KRAFT I HÅRET DITT

Haircare Botanical Solutions

OPPLEV NATURENS KRAFT I HÅRET DITT

Oppdag vårt botaniske og sulfatfrie* hårpleiesortiment med aktive ingredienser som er nøye utvalgte for å passe forskjellige hårtyper og behov. Finn din perfekte match og slipp naturens kraft løs i håret ditt.
*Uten overflateaktive sulfater

se produktene

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.