25% RABATT på VALGFRITT PRODUKT. Oppgi 25JUNE t.o.m. 28/6. Gjelder det første produktet som legges i handlekurven. Gjelder ikke sett. 
Akkurat nå FRI FRAKT!
Yves Rocher
Foretrekker du orientalske dufter med varme og eksotiske toner? Yves Rocher har orientalske dufter med krydrete noter som gir mystikk og varme.
Sorter etter
Sorter etter
Sortering etter relevanse
Sortering etter beste vurdering
Sortering etter navn (A-Ø)
Sortering etter navn (Ø-A)
Sortering etter pris, stigende
Sortering etter pris synkende

Orientalske dufter til henne

Orientalske dufter vibrerer av varme og eksotiske toner. Tenk deg krydrete og kraftige dufter som utstråler en unik og elegant kvinnelighet. Toner som rosépepper, elemi, olibanum, ingefær eller natthyasint er bare noen av de botaniske ingrediensene som er med i denne duftkategorien. Secrets d'Essences med produktene Accord Chic er en av våre duftserier som vi tror passer deg som hånd i hanske dersom du liker orientalsk mystikk. Eller hvorfor ikke prøve den glamorøse So Elixir Purple med dens styrke og kvinnelighet. Den fengslende patsjulien kombineres med ultrafeminin natthyasint sammen med maskulin vetiver. Forestill deg varme sommernetter med dans inn i de små timer eller hvordan du går rundt og lukter på eksotisk krydder i små butikker og store markeder rundt omkring i verden. Prøv deg frem til hvilken parfymeserie innen orientalske dufter som passer deg og kompletter gjerne med en velduftende bodylotion og dusjgelé i samme serie.

Se mer

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske avlinger

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier