30% RABATT på h ele kjøpet ditt! Oppgi rabattkoden XMAS30 i handlekurven t.o.m. 15/12 (gjelder ikke makeup, sett & Dagens Luke)

PARFYME DAME

Leter du etter dameparfyme for alle anledninger til en god pris? Her finner du magiske dufter, basert på botaniske ingredienser, til alle kvinner.
37 produkt(er) funnet

Parfyme dame, EdT & EdP

En eksklusiv parfyme til deg som kvinne, uavhengig av alder, skal få deg til å føle deg kvinnelig og spesiell. Parfymen blir din personlige unike signatur. Vi har både Eau de Parfum (EdP) og Eau de Toilette (EdT) i mange herlige dufter med ingredienser fra planteriket. Blomstrende dufter med noter fra sitronblomst, rose og sjasmin eller kanskje en fruktig duft med noter av kokos og mandarin. Prøv deg frem til hva akkurat du liker. Vi på Yves Rocher er utrolig stolte over våre parfymer og vi har tatt frem mange magiske dufter som er forenet med botanisk kunnskap, i mange år. Noen av parfymene har blitt klassikere som har vært med lenge mens andre er nyheter som forhåpningsvis treffer ditt hjertet. Noen foretrekker én parfyme til hverdager og en annen til fest, mens andre vil alltid bruke den duftserien de elsker ved alle anledninger. Finn din personlige duftfavoritt innen kategorien dameparfyme i dag.
Dine preferanser angående din integritet, personvern og bruk av cookies
Hos Yves Rocher bruker vi cookies fra første- og tredjepart for å forbedre din opplevelse og gi deg personlige tilbud.
Klikk her for mer informasjon