25% RABATT på et kjøp med kode APR25 gjelder t.o.m. 19/4. Gjelder ikke midseason sale eller sett og kan ikke kombineres med andre rabattkoder.
Akkurat nå FRI FRAKT! 
Yves Rocher
En kvinnelig Eau de Parfum har søte og ofte vaniljeduftende basenoter. Oppdag Eau de Parfum med ingredienser fra planteriket for alle anledninger.
Sorter etter
Sorter etter
Sortering etter relevanse
Sortering etter beste vurdering
Sortering etter navn (A-Ø)
Sortering etter navn (Ø-A)
Sortering etter pris, stigende
Sortering etter pris synkende

Eau de Parfum til henne

Ekte parfyme, såkalt Eau de Parfum med klassiske kvinnelige og sensuelle dufter er vanskelig å motstå. Yves Rochers parfymører har tatt frem dufter for alle anledninger, både til hverdag og fest. Våre parfymer inneholder ingredienser fra planteriket slik at du kan dufte helt fantastisk. En Eau de Parfum (EdP) har søte, ofte vaniljeduftende basenoter mens en Eau de Toilette (EdT) inneholder friskere toppnoter. Dette er magiske dufter som er forenet med botanisk kunnskap. Vi har en mengde forskjellige duftserier som passer forskjellige personligheter. Liker du søte dufter? Eller foretrekker du blomstrende, elegante, krydrete, friske, lette, tyngre, sommerlige eller elegante dufter? Kanskje kjenner du allerede til våre serier som Comme une Évidence, Moment de Bonheur, So Elixir, La Collection og Quelques Notes d'Amour m.fl. Finn din personlige duftfavoritt innen parfyme og Eau de Parfum i dag.

Se mer

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske avlinger

  • Øko-designede produkter

Vis mer