ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Comme une Évidence - L'Eau de Parfum

"Jeg tenkte meg en parfyme som bader i lys, som gir en følelse av uendelig rom: en moderne variant av en chypreparfyme, chic og tidløs. Bergamottessensens raffinerte friskhet gir plass til et behagelig kvinnelig streif av damascenerrose. Patsjuliessensens beroligende tone fullstendiggjør duften og gir den styrke og dybde."
Annick Menardo, parfymør

Visste du at?
Forskjellen mellom en Eau de toilette og en Eau de Parfum ligger ikke bare i deres duftkonsentrasjon, man endrer også råvarene som inngår i konsentrasjonen. Hjertet er det samme i begge og er ofte en blomst som rose eller sjasmin. En Eau de Toilette har friskere toppnoter som f.eks. sitrus, eple eller bergamott og en Eau de parfum har mer søte, ofte vaniljeduftende basenoter.

Format : Sprayflaske

Best.nr.: 25327

Plante informasjon
Duftnoter: Bergamott & damascenerrose
Feminine blomsternoter som gir harmoni

Essens av bergamott Bergamott har en sprudlende, frisk og solvarm sitrusduft, i en behagelig kombinasjon med mild blomsterduft som fører tankene til de aromatiske og beroligende duftnotene i lavendel.
Absolut av damascenerrose Damascenerrosen er parfymeskapernes favoritt. Den har en rik og nydelig roseduft med innslag av krydder, frukt og honning.
Essens av patsjuli Patsjuli er både treaktig, balsamisk, søt og urtepreget med en jord- og læraktig undertone som med sin fyldige duft gir parfymen styrke og dybde.

Duftnoter: Bergamott & damascenerrose
Ingredienser

List of ingredients :

ALCOHOLPARFUM/FRAGRANCEAQUA/WATER/EAUHYDROXYCITRONELLALBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEHEXYL CINNAMALALPHA-ISOMETHYL IONONELINALOOLBENZYL ALCOHOLGERANIOLCITRONELLOLEUGENOLFARNESOLBENZYL BENZOATELIMONENECINNAMYL ALCOHOLISOEUGENOLCI 17200 (RED 33)CI 19140 (YELLOW 5)204v0

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser
oppdag sortimentet
Nydelige dufter for unike øyeblikk

Comme une Évidence

Nydelige dufter for unike øyeblikk

Elegante dufter, oppdag vår duftserie Comme Une Évidence

se produktene

Objectif 135 millions d’arbres

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.