ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Comme une Évidence - L'Eau de Parfum Intense

”Denne nye parfymen er en mer intensiv versjon av min originalskapelse Comme une Évidence. Jeg har beriket den blomstrende hjertenoten med solvarme toner som gjør duften dypere og mer sensuell. I basenoten kommer den intensive sensualiteten frem takket være vibrerende toner av hvitt tre i kombinasjon med fristende toner av brente mandler. Dette intensiverer kreasjonens prakt og forsterker dens dybde og modernitet."
Annick Menardo, parfymør

Absolut fra sjasmin:
Selv om sjasminblomsten er kjent for sitt milde og friske utseende har den en intensiv blomsterduft med varme, krydrete, sensuelle og dyriske toner - en fascinerende blomst med mange kontraster.

Essens av damascenerrose
Damascenerrose er parfymeskapernes favoritt. Den har en rik og nydelig roseduft med innslag av krydder, frukt og honning. Den imponerende duftrikdommen gir parfymeskaperne uendlige kombinasjonsmuligheter.

Visste du at?
Forskjellen mellom en Eau de toilette og en Eau de Parfum ligger ikke bare i deres duftkonsentrasjon, man endrer også råvarene som inngår i konsentrasjonen. Hjertet er det samme i begge og er ofte en blomst som rose eller sjasmin. En Eau de Toilette har friskere toppnoter som f.eks. sitrus, eple eller bergamott og en Eau de parfum har mer søte, ofte vaniljeduftende basenoter.

Format : Sprayflaske

Best.nr.: 27517

Plante informasjon
Duftnoter: Bergamott & damascenerrose
Feminine blomsternoter som gir harmoni

Essens av bergamott Bergamott har en sprudlende, frisk og solvarm sitrusduft, i en behagelig kombinasjon med mild blomsterduft som fører tankene til de aromatiske og beroligende duftnotene i lavendel.
Absolut av damascenerrose Damascenerrosen er parfymeskapernes favoritt. Den har en rik og nydelig roseduft med innslag av krydder, frukt og honning.
Essens av patsjuli Patsjuli er både treaktig, balsamisk, søt og urtepreget med en jord- og læraktig undertone som med sin fyldige duft gir parfymen styrke og dybde.

Duftnoter: Bergamott & damascenerrose
Ingredienser

List of ingredients :

EUGENOLBENZYL BENZOATEHYDROXYCITRONELLALBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANECITRONELLOLALPHA-ISOMETHYL IONONEPARFUM/FRAGRANCEHEXYL CINNAMALCI 17200 (RED 33)ALCOHOLFARNESOLCI 19140 (YELLOW 5)CINNAMYL ALCOHOLGERANIOLAQUA/WATER/EAUBENZYL ALCOHOLBENZYL SALICYLATELINALOOL210v0

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser

oppdag sortimentet

Nydelige dufter for unike øyeblikk

Comme une Évidence

Nydelige dufter for unike øyeblikk

Elegante dufter, oppdag vår duftserie Comme Une Évidence

se produktene

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.