30% RABATT på h ele kjøpet ditt! Oppgi rabattkoden XMAS30 i handlekurven t.o.m. 15/12 (gjelder ikke makeup, sett & Dagens Luke)

Eau de toilette

Eau de Toilette til henne har en lett og frisk duft, ofte med toppnoter som for eksempel sitrus, eple, bergamott. Oppdag prisgunstige EdT for henne i dag.
11 produkt(er) funnet

Eau de Toilette til henne

En Eau de Toilette eller såkalt EdT har en lett og frisk duft. Forskjellen mellom en Eau de Toilette og en Eau de Parfum ligger ikke bare i duftkonsentrasjonen, men også i de råvarene som inngår i komposisjonen. Hjertet er det samme i begge variantene og det er ofte en blomst som rose eller sjasmin. En Eau de Toilette/EdT har friskere toppnoter som f.eks. sitrus, eple, bergamott. Oppdag vårt sortiment med Eau de Toiletter med magiske dufter som er forenet med botanisk kunnskap. Velg blant forskjellig typer av EdT som passer ulike årstider, humør og situasjoner. Liker du sitrus, en lett blomstrende duft, arabisk sjasmin eller osmanthus? Eller hva sier du om syrlig og oppfriskende verbena eller eple? Kanskje en sprudlende duft med friske grønne toner med en livlig touch? Eller en fruktig EdT som dufter delikat? Uansett hva du liker så finnes det mange Eau de Toiletter å velge mellom, alle inneholder ingredienser fra planteriket.
Dine preferanser angående din integritet, personvern og bruk av cookies
Hos Yves Rocher bruker vi cookies fra første- og tredjepart for å forbedre din opplevelse og gi deg personlige tilbud.
Klikk her for mer informasjon