ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Comme une Évidence  - L'Eau de Toilette

"Akkorden fra chyprefamilien i denne Eau de toilette er gjort lettere med en sprudlende trio med essens fra sitron, mandarin og appelsin. Den streifer inn som en frisk blomstrende morgenbris og runder av patsjulien. En mer transparent chypreparfyme, som et tynt slør, en akvarell."
Annick Menardo, parfymør

Eterisk olje fra damascenerrose:
Denne vakre rosen kommer opprinnelig fra den tyrkiske provinsen Isparta. Den plukkes tradisjonelt tidlig på morgenen og destilleres deretter for å få frem en eterisk olje med honningsaktige, fruktige toner.

Absolut fra sjasmin:
Sjasminblomsten, som stammer fra India, er den første blomsten som mennesket selv begynte å dyrke. Dens absolut gir duften en sensuell og samtidig oppløftende, lys følelse med søte, varme toner.

Essens av appelsin, sitron og mandarin
Friske, herlige sitrusnoter som gir en lett innledning og som beholder det feminine i duften.

Visste du at?
Forskjellen mellom en Eau de toilette og en Eau de Parfum ligger ikke bare i deres duftkonsentrasjon, man endrer også råvarene som inngår i konsentrasjonen. Hjertet er det samme i begge og er ofte en blomst som rose eller sjasmin. En Eau de Toilette har friskere toppnoter som f.eks. sitrus, eple eller bergamott og en Eau de parfum har mer søte, ofte vaniljeduftende basenoter.

Format : Sprayflaske

Best.nr.: 28190

Plante informasjon
Duftnoter: Bergamott & damascenerrose
Feminine blomsternoter som gir harmoni

Essens av bergamott Bergamott har en sprudlende, frisk og solvarm sitrusduft, i en behagelig kombinasjon med mild blomsterduft som fører tankene til de aromatiske og beroligende duftnotene i lavendel.
Absolut av damascenerrose Damascenerrosen er parfymeskapernes favoritt. Den har en rik og nydelig roseduft med innslag av krydder, frukt og honning.
Essens av patsjuli Patsjuli er både treaktig, balsamisk, søt og urtepreget med en jord- og læraktig undertone som med sin fyldige duft gir parfymen styrke og dybde.

Duftnoter: Bergamott & damascenerrose
Ingredienser

List of ingredients :

ALCOHOLAQUA/WATER/EAUPARFUM/FRAGRANCELINALOOLLIMONENEHYDROXYCITRONELLALHEXYL CINNAMALALPHA-ISOMETHYL IONONEBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANEBENZYL ALCOHOLGERANIOLCITRONELLOLCITRALEUGENOLFARNESOLCINNAMYL ALCOHOLCI 17200 (RED 33)CI 19140 (YELLOW 5)462v0

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser
oppdag sortimentet
Nydelige dufter for unike øyeblikk

Comme une Évidence

Nydelige dufter for unike øyeblikk

Elegante dufter, oppdag vår duftserie Comme Une Évidence

se produktene

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.