ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Pur Bleuet

0 produkt(er) funnet
Pur Bleuet

Pur Bleuet - serien med skånsomme og effektive øyenpleieprodukter er basert på økologisk kornblomst fra våre egne avlinger i La Gacilly i Frankrike.

Sorter etter
Sorter etter
Sortering etter relevanse
Sortering etter beste vurdering
Sortering etter navn (A-Ø)
Sortering etter navn (Ø-A)
Sortering etter pris, stigende
Sortering etter pris synkende

Pur Bleuet - øyemakeupprodukter med kornblomst

La oss få presentere den populære serien Pur Bleuet, vårt produktsortiment for fjerning av sminke, såkalte eye makeup removers. Den skånsomme sminkefjerneren respekterer det ømfintlige området rundt øynene og gir en skånsom fjerning av makeup. Den spesielt ømfintlige øyensminkefjerneren i sortimentet er tilpasset kontaktlinsebrukere. Beskytt og skjem bort øynene med en skånsom øyenmakeupremover og bruk den gjerne sammen med våre myke bomullspads som ikke loer. Vi har også et produkt som er spesielt for fjerning av vannfast sminke. Alle produktene i serien inneholder økologisk kornblomst som vi dyrker selv i La Gacilly i Frankrike. Produktene fra Pur Bleuet er et "must" i badeskapet når du skal fjerne sminken rundt øynene! Ønsker du flere gode tips for å fjerne øyesminke, prøv gjerne vår serie Sensitive Camomille!

Oppdag også våre seneste nyheter i serien Pur Bleuet! Det er den beroligende ansiktsmisten for trette øyne og den fuktighetstilførende øyekremen som demper poser under øynene. Disse produktene inneholder også økologisk kornblomst. For vi mener at kun det beste, dvs det naturlige fra planteriket, er godt nok for dine øyne!

Se mer

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske avlinger

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.