50,- rabatt når du handler for mer enn 250,- med kode XMAS50 eller 100,- rabatt når du handler for mer enn 399,- med kode XMAS100

Secrets d'Essences

Secrets d'Essences - en eksklusiv og kvinnelig parfymeserie med bl.a. rosépepper, elemi, appelsinblomst og pomerans. Nyt våre velduftende parfymer.

1 produkt(er) funnet

Secrets d'Essences, duftserien til henne

Secrets d'Essences er en eksklusiv parfymeserie som består av ulike parfymelinjer. Accord Chic heter den ene duften og serien er fremstilt av parfymørene Olivier Cresp og Marie Salamagne. Dette er en elegant duft som er basert på iris med ekstrakt av rosépepper, elemi, benzoharpiks og olibanum. Foretrekker du istedet en frisk, sensuell og blomstrende duft så skal du velge Néroli. Pomeranstreets blomster, frukt og blader har en ren og sofistikert duft med friske toppnoter, et sensuelt og blomstrende hjerte og en myk base med toner av musk. Den perfekte parfymen må dyrkes frem i den jorden der alt blir til. Naturen er en virkelig luksuriøs tilgang. Secrets d’Essences tar vare på det beste av den i en unik kolleksjon av enestående parfymer. Yves Rochers team bruker de fineste naturlige og vegetabilske råvarene for å få frem de mest eksklusive ekstraktene. Disse sammensettes av eliten av parfymskapere. I denne eksklusive kolleksjonen har våre eksperter fokusert på essensene som skaper de mest kvalitetstunge parfymene.

Dine preferanser angående din integritet, personvern og bruk av cookies
Hos Yves Rocher bruker vi cookies fra første- og tredjepart for å forbedre din opplevelse og gi deg personlige tilbud.
Klikk her for mer informasjon