Du får et VALGFRITT PRODUKT uten ekstra omkostninger. Oppgi SUMMER21 t.o.m. 11/5.
Yves Rocher

SKJØNNHETSKLASSIKER

7 produkt(er) funnet
203IS_CT_cult.jpg

I over 60 år har vi dyrket, høstet og forvaltet planterikets superkrefter med lidenskap, tålmodighet og respekt. Med lidenskap for å gi deg den beste effekten, med tålmodighet for å få frem de beste formlene og alltid med respekt for naturen. Vi vil her dele noen av Yves Rochers mest klassiske produkter, med deg!

Sorter etter
Sorter etter
Sortering etter relevanse
Sortering etter beste vurdering
Sortering etter navn (A-Ø)
Sortering etter navn (Ø-A)
Sortering etter pris, stigende
Sortering etter pris synkende

Skjønnhetsklassikere

Vi tilbyr ekstra gode priser på våre kundefavoritter gjennom året. Vi har flere klassiske produkter innen forskjellige kategorier som f.eks.: ansiktspleie, sminke, kropp og hygiene. Du kan blant annet kjøpe vår populære mascara Vertige Longueur som du får i 3 forskjellige farger (sort, brun og blå). Når det gjelder rengjøring kan vi varmt anbefale vår prisgunstige eyemakeup remover Pur Bleuet, som enkelt og lett fjerner sminken rundt øynene. I tillegg inneholder den kornblomst som beroliger huden.

Glem heller ikke å prøve våre konsentrerte dusjsåper! En såpe rekker til hele 40 dusjer. Det er nok med en dråpe per dusj så den er meget drøy. I tillegg går det med mindre plast ved produksjon av flasken, noe som er positivt ut fra et miljøperspektiv. Avslutt dusjen med en av våre fantastiske body scrubs, og få en glatt og frisk hud.


Sist, men ikke minst, husk å melde deg på vårt nyhetsbrev! Da får du ta del i alle nyhetene og alle tilbudene som kommer i løpet av året.

Se mer

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske avlinger

  • Øko-designede produkter

Vis mer