50,- rabatt når du handler for mer enn 250,- med kode MAR50 eller 100,- rabatt når du handler for mer enn 399,- med kode MAR100. Gjelder til den 7/3.

Concealer

Lei av å ha mørke ringer og gusten hud? Kjøp en concealer med naturlige ingredienser fra Yves Rocher og skjul hudens ujevnheter.
6 produkt(er) funnet

Concealer gir et friskt resultat

Tryll bort trette dager med en concealer som inneholder naturlige ingredienser fra Yves Rocher. Med hjelp av en concealer kan du skjule; mørke ringer rundt øynene, kviser, ujevnheter, røde partier slik at du får et jevnt og friskt resultat. Vi har concealere med forskjellige konsistenser og farger for ulike behov. Det er viktig å påføre concealeren før din foundation for å få en tydeligere oversikt over de partiene i ansiktet som må dekkes litt ekstra. Velg en concealer med en lysere nyanse enn huden din (dette for å gi best effekt!). For å gjøre påføringen enklere kan du prøve vår concealerpensel som har en avrundet børste. For å for eksempel skjule mørke ringer under øynene kan du tone ut concealeren med hjelpe av penselen, dette ved å påføreconcealerkremen innenfra og utover. Et siste tips, ha alltid en sminkefjerner tilgjengelig når dagen nærmer seg slutten. Yves Rocher tilbyr mange forskjellige renseprodukter for ansiktet som fjerner urenheter og makeup samt rengjør i dybden. Prøv en conecealer i dag!