ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Super Mat - Pore Minimizer Mattifying Foundation 

Høy dekkegrad og en behagelig konsistens takket være vår nye formel som består av 86 % pleiende ingredienser.
Denne foundationen har en kremaktig og smidig konsistens som er lett å påføre. Den føles ikke fet, den jevner ut og dekker over ujevnheter. Den har en høy pigmentering for å gi en tilpasset dekkevne (medium til høy) og smelter sammen med hudtonen. Du får et vakkert resultat som holder hele dagen*.

Påføring: For å få et mediumdekkende resultat, ta litt foundation og påfør i pannen, på nesen, kinnene og haken. Jevn deretter ut mot hårfestet og kinnene, helt ned til halsen med en foundationbørste, en makeupsvamp eller med hjelp av fingrene. For å få et heldekkende resultat, legger du på et lag til.

Resultat: Huden får en perfekt matt finish takket være Boreal Tea-pudder, og den får tilbake sin balanse. For hver dag blir huden mindre glinsende.

*16 timers holdbarhet: Klinisk studie på 12 personer

Best.nr.: 85172

Plante informasjon
Boreal Tea-pudder
Demper glinsende hud og gir huden tilbake balansen

Våre forskere innen Skjønnhet fra planteriket har valgt ut Boreal Tea-pudder som balanserer huden og virker i dybden for å dempe glansen, nøytralisere ujevnheter og forfine hudoverflaten. Denne aktive ingrediensen med 100 % vegetabilsk opprinnelse er patentert i Frankrike pga sin effekt på fet hud.

Boreal Tea-pudder
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUDIMETHICONEISODODECANESILICA [NANO]PENTYLENE GLYCOLPEG/PPG-18/18 DIMETHICONEMAGNESIUM SULFATESTEARALKONIUM BENTONITESOLUM DIATOMEAE/DIATOMACEOUS EARTH/TERRE DE DIATOMEESSILICAAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTHYDROGENATED LECITHINBENZYL ALCOHOLDIMETHICONE CROSSPOLYMERSCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACTPROPYLENE CARBONATEXANTHAN GUMLEDUM GROENLANDICUM EXTRACTPOTASSIUM SORBATEALUMINAACACIA SENEGAL GUM[+/- (MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR)CI 77491 (IRON OXIDES)CI 77499 (IRON OXIDES)]|AQUA/WATER/EAUDICAPRYLYL CARBONATEMETHYLPROPANEDIOLGLYCERINCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERTRISILOXANESORBITAN ISOSTEARATELECITHINDISTEARDIMONIUM HECTORITEETHYLHEXYLGLYCERINSODIUM BENZOATECITRIC ACIDMAGNESIUM OXIDETOCOPHEROLCI 77492 (IRON OXIDES)CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)10564v0

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser
oppdag sortimentet
Sminke med naturlige ingredienser

Couleurs Nature

Sminke med naturlige ingredienser

Øyne, lepper, negler og ansiktet, våre sminkeprodukter tar vare på deg og naturen!

se produktene

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.