50,- rabatt når du handler for mer enn 250,- med kode MAR50 eller 100,- rabatt når du handler for mer enn 399,- med kode MAR100. Gjelder til den 7/3.

Sminketilbehør øyne

Vi har et stort utvalg av sminketilbehør for å forenkle din sminkerutine. Rougebørster, pensler, blyantspissere m.m, gir den beste naturlige makeupen.

12 produkt(er) funnet

Sminketilbehør for den perfekte makeupen

For å legge en lekker makeup trenger du godt sminketilbehør i sminkepungen din. Hos Yves Rocher finner du makeuptilbehør i mange forskjellige former; myke og deilige rougebørster, pudderbørster, makeupsvamper, pensler i forskjellige størrelser, blyantspisser og pinsett. Vi har sminketilbehøret du trenger for å kunne skape den perfekte makeupen. For øyenmakeup har vi et utvalg av både pensler og skumgummiapplikatorer, samt pensler for å påføre eyeliner på en enkel og lett måte. Alle våre pensler og børster som brukes til makeup er utformet og designet på forskjellig måte for å kunne hjelpe deg med å påføre makeupen din på best mulig måte. På slutten av dagen kan du også passe på å rengjøre og peele ansiktet ditt med vår konjaksvamp som har 100 % vegetabilsk opprinnelse. Den er enkel å håndtere og kan med fordel brukes sammen med et renseprodukt for å oppnå best resultat. Oppdag vårt sortiment av sminketilbehør for å forenkle og forbedre din sminkerutine i dag!