25% RABATT på VALGFRITT PRODUKT. Oppgi 25JUNE t.o.m. 28/6. Gjelder det første produktet som legges i handlekurven. Gjelder ikke sett. 
Akkurat nå FRI FRAKT!
Yves Rocher

Vi har et stort utvalg av sminketilbehør for å forenkle din sminkerutine. Rougebørster, pensler, blyantspissere m.m, gir den beste naturlige makeupen.

Sorter etter
Sorter etter
Sortering etter relevanse
Sortering etter beste vurdering
Sortering etter navn (A-Ø)
Sortering etter navn (Ø-A)
Sortering etter pris, stigende
Sortering etter pris synkende

Sminketilbehør for den perfekte makeupen

For å legge en lekker makeup trenger du godt sminketilbehør i sminkepungen din. Hos Yves Rocher finner du makeuptilbehør i mange forskjellige former; myke og deilige rougebørster, pudderbørster, makeupsvamper, pensler i forskjellige størrelser, blyantspisser og pinsett. Vi har sminketilbehøret du trenger for å kunne skape den perfekte makeupen. For øyenmakeup har vi et utvalg av både pensler og skumgummiapplikatorer, samt pensler for å påføre eyeliner på en enkel og lett måte. Alle våre pensler og børster som brukes til makeup er utformet og designet på forskjellig måte for å kunne hjelpe deg med å påføre makeupen din på best mulig måte. På slutten av dagen kan du også passe på å rengjøre og peele ansiktet ditt med vår konjaksvamp som har 100 % vegetabilsk opprinnelse. Den er enkel å håndtere og kan med fordel brukes sammen med et renseprodukt for å oppnå best resultat. Oppdag vårt sortiment av sminketilbehør for å forenkle og forbedre din sminkerutine i dag!

Se mer

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske avlinger

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier