ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Å sminke seg er en del av mange kvinners daglige rutine. La oss på Yves Rocher inspirere med sminke som inneholder naturlige botaniske ingredienser!

Sorter etter
Sorter etter
Sortering etter relevanse
Sortering etter beste vurdering
Sortering etter navn (A-Ø)
Sortering etter navn (Ø-A)
Sortering etter pris, stigende
Sortering etter pris synkende

Sminke med naturlige ingredienser

De fleste kvinner bruker sminke daglig og det er derfor viktig å finne gode produkter som man trives med. Vi på Yves Rocher inspireres av planteriket når vi tar frem våre produkter. Alle våre sminkeprodukter testes og kontrolleres av både hudleger og øyeleger, og inneholder en stor andel naturlige ingredienser.

Makeup, hva trenger man?

Vi tilbyr sminke i alle prisklasser, både billige og litt dyrere produkter som f.eks. foundation, primer, concealer, mascara, øyenskygge, leppestift og neglelakk og dette er bare noen av de sminkeproduktene som inngår i sortimentet vårt. Produktene har nydelige konsistenser, pleiende ingredienser og finnes i mange inspirerende farger. Det er bare å prøve seg frem; bland, match og finn frem ditt vakreste utseende. Invester i sminkeprodukter for alle ansiktets deler eller hvorfor ikke komplettere med det sminkeproduktet som du har savnet så lenge?

Hvordan legger man makeup?

Det er mange som er usikker på hvordan man egentlig skal legge sin makeup. For å få best mulig resultat er det viktig at du bruker et renseprodukt og en god dagkrem som base, det gir det beste utgangspunktet for en perfekt sminke.

Leter du etter en sminkevideo som lærer deg hvordan du sminker deg steg for steg?

Mange lurer på hvordan man legger øyenskygge, fyller i øyenbrynene eller hvordan man skal sminke bort poser under øynene. Ta gjerne en titt på produktsidene der vi har beskrevet bruksområdene, eller lær deg mer ved å se våre filmer på vår youtubekanal Yvesrochernordic. Vi har også en side som heter Act Beautiful der du kan se flere makeup tutorials.

Har dere vegansk sminke?

Ja, store deler av vårt makeupsortiment er vegansk. Du finner informasjon om vår veganske makeup under respektive produktside.

Hvilke farger passer best til meg?

Alt er avhengig av hudtone, smak og årstid. Det finnes også mange forskjellige konsistenser og dekningsgrader å velge mellom. Hvis man f.eks. trener, blir varm og svetter mye kan det være deilig med en lettere sminke som lar huden puste. Når huden er solbrun kan man ønske en mørkere nyanse enn man normalt pleier å ha på sin foundation. Når man er ute på ski eller bader kan det være praktisk med vannfast sminke.

Å kjøpe sminke på nettet er smidig og gir tid og oversikt til å finne ut hvilke nyanser man vil ha. Klikk gjerne rundt og les og sammenlign farger. Er du usikker på hvilke nyanser du bør bestille, så hjelper vi deg gjerne. Og så er det viktig å huske at det ikke finnes noe som er riktig eller galt, det viktigste er at du finner det du liker. La kreativiteten flyte!

Se mer

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske avlinger

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier