50,- rabatt når du handler for mer enn 250,- med kode XMAS50 eller 100,- rabatt når du handler for mer enn 399,- med kode XMAS100

SMINKE

Å sminke seg er en del av mange kvinners daglige rutine. La oss på Yves Rocher inspirere med sminke som inneholder naturlige botaniske ingredienser!
99 produkt(er) funnet

Sminke med naturlige ingredienser

De fleste kvinner bruker sminke daglig og det er derfor viktig å finne gode produkter som man trives med. Vi på Yves Rocher inspireres av planteriket når vi tar frem våre produkter. Alle våre sminkeprodukter testes og kontrolleres av både hudleger og øyeleger, og inneholder en stor andel naturlige ingredienser. Foundation, primer, concealer, mascara, øyenskygge, leppestift og neglelakk er bare noen av de sminkeproduktene som inngår i sortimentet vårt. Produktene har nydelige konsistenser, pleiende ingredienser og finnes i mange inspirerende farger. Det er bare å prøve seg frem; bland, match og finn frem ditt vakreste utseende. Invester i sminkeprodukter for alle ansiktets deler og hvorfor ikke komplettere med det sminkeproduktet som du så lenge har savnet? For å få best mulig resultat er det viktig at du bruker et renseprodukt og en god dagkrem som base, det gir det beste utgangspunktet for en perfekt sminke.
Dine preferanser angående din integritet, personvern og bruk av cookies
Hos Yves Rocher bruker vi cookies fra første- og tredjepart for å forbedre din opplevelse og gi deg personlige tilbud.
Klikk her for mer informasjon