ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Rouge Elixir Satin 81. Rouge Safran

Gjenoppdag leppestiften Rouge Elixir Satin i en ny og eksklusiv nyanse i en limited edition-utgave. Rouge Safran er en nydelig nyanse og gir fantastisk vakre lepper til jule- og nyttårsfestene -og passer både dag og kveld.

Den fyldige og kremaktige formelen gir intensiv farge samtidig som den pleier leppene dine ved å gi dem næring og fuktighet. Med leppestiften Rouge Elixir får leppene glans og farge med et eneste strøk, samtidig som de får umiddelbar næring. Den myke og supersmidige konsistensen gjør påføringen behagelig og enkel. Formelen, som er beriket med kameliaolje og kirsebærstenolje, gir leppene næring og en strålende finish.

Fordeler:
+ Supersmidig konsistens med fløyelsmyk finish.
+ Inneholder 90 % ingredienser med naturlig opprinnelse.

Vegansk formel
Made in Bretagne, France

Best.nr.: 90365

Plante informasjon
Kamelia
Gir glans og næring til leppene dine

Formelen er beriket med pleiende kameliaolje for å gi en behagelig følelse hele dagen.

Kamelia
Ingredienser

List of ingredients :

OCTYLDODECANOLPOLYGLYCERYL-3DIISOSTEARATETRIISOSTEAROYLPOLYGLYCERYL-3DIMERDILINOLEATEHELIANTHUSANNUUSSEEDCERA(HELIANTHUSANNUUS(SUNFLOWER)SEEDWAX)MYRISTYLLACTATEBIS-DIGLYCERYLPOLYACYLADIPATE-2RHUSVERNICIFLUAPEELWAXTRIBEHENINCAPRYLIC/CAPRICTRIGLYCERIDEDIMERDILINOLEYLDIMERDILINOLEATEOLUSOIL/VEGETABLEOIL/HUILEVEGETALECANDELILLACERA/EUPHORBIACERIFERA(CANDELILLA)WAX/CIREDECANDELILLAC20-40ALKYLSTEARATECAMELLIAOLEIFERASEEDOILPARFUM/FRAGRANCELECITHINHYDROGENATEDVEGETABLEOILTOCOPHERYLACETATEBENZYLALCOHOLANISEALCOHOLTOCOPHEROL[+/-(MAYCONTAIN/PEUTCONTENIR)CALCIUMSODIUMBOROSILICATEMICASILICA.TINOXIDECI12085(RED36)CI15850(RED6)CI15850(RED7LAKE)CI16035(RED40LAKE)CI19140(YELLOW5LAKE)CI42090(BLUE1LAKE)CI45380(RED21LAKE)CI45410(RED27LAKE)CI73360(RED30)CI77491(IRONOXIDES)CI77492(IRONOXIDES)CI77499(IRONOXIDES)CI77891(TITANIUMDIOXIDE)10748v1

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Bruk

For a perfect result, use Rouge Elixir Crayon Contour Lèvres, tracing the contour of your lips from the cupid's bow and blending inwards. Then apply Rouge Elixir Satin from the center of your lips outwards.

Anmeldelser
oppdag sortimentet
Sminke med naturlige ingredienser

Couleurs Nature

Sminke med naturlige ingredienser

Øyne, lepper, negler og ansiktet, våre sminkeprodukter tar vare på deg og naturen!

se produktene

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.