30% RABATT på h ele kjøpet ditt! Oppgi rabattkoden XMAS30 i handlekurven t.o.m. 15/12 (gjelder ikke makeup, sett & Dagens Luke)

NEGLER

Velg og vrak blant våre neglelakker som finnes i en mengde herlige farger. Vi tilbyr også pleiende negleprodukter som gir neglene god pleie.
17 produkt(er) funnet

Få lekre negler

Yves Rocher har alt du trenger for å skape en neglerutine som enkelt og lett gir pleie til neglene dine, både dag og natt. Vi tilbyr alt fra base- og topplakk, herlige neglelakker i forskjellige farger, negletilbehør og neglelakkfjernere som enkelt fjerner neglelakken når du vil skifte farge eller la neglene dine hvile. Alle våre negleprodukter inneholder naturlige ingredienser fra planteriket. Akkurat neglelakken er beriket med elemiharpiks noe som innebærer at du får en lysreflekterende film på neglene dine som gir en glans utover det vanlige. For å style og stelle neglene dine på best mulig måte bør du kjøpe negletilbehør som neglefil, poleringsblokk og en neglebåndspinne som hjelper deg å holde neglebåndene dine på plass. Utover det er det viktig å gi fuktighet og næring til neglene med f.eks. en negleolje som du stryker på før du legger deg. Husk også på tåneglene dine. De trenger også stell og pleie, da føtter og tær utsettes for mange påvirkninger i løpet av dagen. For å gi føttene maksimal pleie bør du investere i en av våre fotkremer. Få lekre negler i dag!
Dine preferanser angående din integritet, personvern og bruk av cookies
Hos Yves Rocher bruker vi cookies fra første- og tredjepart for å forbedre din opplevelse og gi deg personlige tilbud.
Klikk her for mer informasjon