50,- rabatt når du handler for mer enn 250,- med kode MAY50 eller 100,- rabatt når du handler for mer enn 399,- med kode MAY100. Gjelder til den 23/5.
Yves Rocher
Hvis neglene dine fliser seg og føles sprø, så er det på tide å investere i en negelforsterker med naturlige ingredienser fra Yves Rocher.
Sorter etter
Sorter etter
Sortering etter relevanse
Sortering etter beste vurdering
Sortering etter navn (A-Ø)
Sortering etter navn (Ø-A)
Sortering etter pris, stigende
Sortering etter pris synkende

Negleforsterker som styrker neglene

Opplev følelsen av sterke og vakre negler med hjelp av en negleforsterker. Vi har negleforsterker med ingredienser fra planteriket som hjelper neglene dine med å holde seg vakre og hele. Her tilbyr vi flere negleprodukter for å gjøre neglepleien din både enkel og fin. Begynn med å male neglene dine med en styrkende baselakk for å legge et godt gunnlag. Lakken bygger opp keratin i de skjøre neglene dine, noe som minimerer risikoen for at neglene deler seg. Lakken legger seg dessuten som et beskyttende lag over neglen. Med hjelp av baselakken fester annen lakk bedre og man slipper misfarging av neglene som farget lakk ofte gir. Etter at du har malt neglene dine med farget lakk kan du avslutte med vår topplakk. Denne gir en holdbarhet av fargen i opptil 10 dager. Husk også å stelle neglene dine med negleolje når de ikke er malte, dette for å gi neglene dine fuktighet og næring. Vil du style neglene dine og stelle dem på best mulig måte i tillegg til å bruke negleforsterker så se på vårt utvalg av negletilbehør, neglefiler og poleringsverktøy m.m., for at neglene dine skal styrkes og se naturlig vakre ut.

Se mer

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske avlinger

  • Øko-designede produkter

Vis mer