50,- rabatt når du handler for mer enn 250,- med kode XMAS50 eller 100,- rabatt når du handler for mer enn 399,- med kode XMAS100

Neglelakk

Mal neglene dine med neglelakk og sett hendene i fokus. Vi tilbyr flere lakk i forskjellige kassiske og trendy farger. Finn dine favoritter i dag!
4 produkt(er) funnet

Lekker neglelakk

Eksperimenter med mange farger og match klærne dine med vakre neglelakk. Her finner du alt fra base- og topplakk til ekspresstørking. Perfekt malte negler på hender og føtter gir en herlig luksuriøs følelse. Yves Rochers neglelakk er av høy kvalitet og beriket med elemiharpiks som skaper en lysreflekterende film som gir neglene en fantastisk glans. For å oppnå best resultat bør du begynne med et lag baselakk som fester neglelakken godt og avslutte med vår fantastiske topplakk som gir en holdbar og vakker finish. Når du så føler for å fjerne lakken igjen kan du bruke en av våre skånsomme neglelakkfjernere, enten en flytende uten aceton eller en såkalt Dip-in Remover der du enkelt dypper fingrene ned i en boks med skumgummi og gnir. Neglelakken løses opp og du får en fin og ren negl. Hvis du vil stelle neglene dine på best mulig måte, bør du også kjøpe noe av vårt negletilbehør slik at du kan pleie og ta vare på neglene dine på en skånsom måte. Finn din favorittneglelakk i dag!
Dine preferanser angående din integritet, personvern og bruk av cookies
Hos Yves Rocher bruker vi cookies fra første- og tredjepart for å forbedre din opplevelse og gi deg personlige tilbud.
Klikk her for mer informasjon