ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse
Fleurs des Sentiers Nail Polish - Lilas
Dette er en neglelakk som inneholder løsningmiddel med naturlig opprinnelse og som derfor verner om miljøet samtidig som den gir deg de vakreste neglene! Neglelakken er fremstilt av ingredienser som har sin opprinnelse i vegetabilsk biomasse som f.eks. bete, sukkerrør eller tre. Maksimalt med farge og glans!
Oppdag den nye nyansen Lilla som kommer i limited edition-utgave i serien Fleurs des Sentiers. La din kreativitet vise seg helt ut i fingerspissene!
Formelen er beriket med kokosolje og bambusekstrakt. Den har samme holdbarhet, dekkevne og glans som en vanlig neglelakk fra Yves Rocher. Neglene får en perfekt og intensiv farge, blir glansfull og fyldig. Vern om miljøet helt ut i fingerspissene med denne neglelakken som inneholder løsningsmiddel med biobasert opprinnelse! Inneholder ikke ingredienser med animalsk opprinnelse.
Påføring: Legg først et lag med baselakken Go Green Base Coat. Påfør deretter neglelakken Go Green fra neglens base og ut mot tuppen med neglelakkpenselen som er så enkel å bruke. La den tørke og påfør deretter et lag til for å få en mer intensiv farge. Avslutt med topplakken Gel Effect Top Coat for å få optimal holdbarhet.

Format : Flaske

Best.nr.: 00603

Ingredienser

List of ingredients :

ETHYL ACETATEBUTYL ACETATENITROCELLULOSETRIETHYL CITRATEALCOHOLADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMERACRYLATES COPOLYMERSTEARALKONIUM BENTONITEMICADIPROPYLENE GLYCOL DIBENZOATEDIACETONE ALCOHOLISOPROPYL ALCOHOLMALTOLCOCOS NUCIFERA (COCONUT) OILPENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATEAQUA/WATER/EAUGLYCERINPHOSPHORIC ACIDALUMINUM HYDROXIDETRIETHOXYCAPRYLYLSILANEBAMBUSA ARUNDINACEA STEM EXTRACTCITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATESODIUM BENZOATECI 15880 (RED 34 LAKE)CI 77007 (ULTRAMARINES)CI 77499 (IRON OXIDES)CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Spørsmål & svar
Anmeldelser
oppdag sortimentet
Limited edition

Nyhet! Fleurs des Sentiers

Limited edition

FLEURS DES SENTIERS

se produktene

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.