50,- rabatt når du handler for mer enn 250,- med kode MAR50 eller 100,- rabatt når du handler for mer enn 399,- med kode MAR100. Gjelder til den 7/3.

Neglelakkfjerner

La oss hjelpe deg med å fjerne neglelakk, vi har både flytende neglelakkfjerner og dip-in remover som fjerner neglelakken din på en skånsom måte.
1 produkt(er) funnet

Hurtigvirkende & effektiv neglelakkfjerner

En neglelakkfjerner skal være hurtigvirkende og effektiv men samtidig mild mot neglene slik at de ikke tørker ut. Yves Rocher bruker søtmandelolje fra økologiske avlinger pga dens mykgjørende og pleiende egenskaper. Dersom du ønsker en neglelakkfjerner uten aceton anbefaler vi Yves Rochers Nail Polish Remover. Den fjerner skånsomt gammel neglelakk som har sittet på en stund. Vi har også en annen populær favoritt som er Dip-in Remover, der du dypper fingrene ned i krukken og gnir neglene mot skumgummi. Neglelakken forsvinner raskt og enkelt. Sist men ikke minst så tilbyr Yves Rocher en fantastisk remover-penn som kan forenkle neglepleien ytterligere. Med hjelp av den runde spissen på pennen kan du enkelt rette opp feilmaling og småsøl. Tørk gjerne pennens spiss med et papirlommetørkle og husk å sette på korken. Dersom du vil gi neglene litt ekstra pleie så bør du prøve vår negleolje som gir næring og gjenoppbygger neglene dine etter bruk av neglelakk og neglelakkfjerner.