50,- rabatt når du handler for mer enn 250,- med kode MAR50 eller 100,- rabatt når du handler for mer enn 399,- med kode MAR100. Gjelder til den 7/3.

Sminkepalett

Fremhev ansiktet ditt med naturlige farger fra Yves Rochers sminkepaletter. Legg vakker farge på øyelokkene og hvor ikke litt på kinnene?
2 produkt(er) funnet

Fremhev ansiktet med en sminkepalett

Fremhev ansiktet ditt med farger fra en sminkepalett fra Yves Rocher. Perfekt for makeupelskeren! Varier din look og vis frem alle dine sider med vår palett med pudder, øyenskygger og leppestift. Bland, match og finn de fargene som passer best til ditt ansikt! Vi har også sminkepaletter som er spesielt fremstilt for å fokusere på å fremheve øynene. Palettene inneholder øyenskygger i ulike nyanser, lekre farger fra lyst til mørkt som matcher hverandre. Øyenskyggene i palettene kan kombineres eller brukes hver for seg. I de fleste palettene følger det med en skumgummiapplikator som gjør det enkelt og lett å påføre øyenskyggen der du vil ha den. Tips - legg en eye primer på øyelokket før du legger på øyenskyggen. På den måten fikseres pudderet og det sitter bedre i løpet av dagen. Når du vil fjerne øyensminken kan du bruke en av våre øyenmakeupfjernere som inneholder kornblomstekstrakt, som skånsomt fjerner øyenmakeupen din. Slå til på en lekker sminkepalett i dag!