ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse
Fleurs des Sentiers Intense Metamorphose Mascara - Noir
Forvandle og fremheve blikket! Mascaraen Intense Metamorphose inngår ingen kompromisser. Den gir maksimalt volum, vakkert bøyde og forlengede vipper – og et resultat som holder i 24 timer. Gjenoppdag den i serien Fleurs des Sentiers der den har fått ny design og kommer i en limited edition-utgave.
Den timeglassformede fiberbørsten er myk og lett å bruke. Børsten dekker alle vippene fra indre til ytre øyekrok og gir maksimalt volum med en intensiv sort farge som fremhever blikket. Den kremaktige konsistensen gjør at du kan legge på flere lag uten at vippene kleber seg sammen - for å oppnå ønsket volum.
Formelen inneholder 85% ingredienser med naturlig opprinnelse og er omsorgsfullt utviklet i våre laboratorier. Den er beriket med næringsgivende ricinolje og mildt kornblomstvann som også passer for dem med meget ømfintlige øyne og kontaktlinsebrukere. Naturlig pigment fra vegetabilsk kull bidrar med en intensiv sort farge. Påføring: 1. Påfør fra vippenes røtter og ut mot tuppene med en lett sikksakk-bevegelse. 2. Legg på en nytt lag ved å rulle børsten fra røttene og ut mot tuppene av øyevippene. Fokuser på tuppen av vippene for å forsterke den intensivt sorte fargen og den multidimensjonale effekten. 3. Påfør ytterligere et lag for å gi øyevippene maksimalt volum.

Format : Flaske

Best.nr.: 99909

Plante informasjon
Plante info: Kornblomst

I 1972 skapte Yves Rocher for første gang et skjønnhetsprodukt som inneholder kornblomst. På våre avlinger i La Gacilly i Frankrike dyrker vi i dag kornblomst pga dens beroligende og beskyttende egenskaper*.
*In vitro-tester på ekstrakt fra kornblomst

Plante info: Kornblomst
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUCERA ALBA/BEESWAX/CIRE D ABEILLEVP/EICOSENE COPOLYMERCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERGLYCERYL STEARATEACACIA SENEGAL GUMCOPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBAGLYCERYL STEARATE SEPENTYLENE GLYCOLSTEARIC ACIDBIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2PVPTRIMETHYLPENTANEDIOL/ADIPIC ACID/GLYCERIN CROSSPOLYMERTROMETHAMINERICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OILBENZYL ALCOHOLPANTHENOLPOLYSORBATE 60ETHYLHEXYLGLYCERINSODIUM CITRATESODIUM BENZOATEPANTOLACTONECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATETOCOPHEROLCI 77268:1CI 77499 (IRON OXIDES)

For å lære deg mer om vårt engasjement og formler, besøk#ViForteller>

Finn mer informasjon om våre ingredienser i vår ordliste

*Ingredienser med naturlig opprinnelse
*Syntetiske ingredienser

Bruk
Spørsmål & svar
Anmeldelser
oppdag sortimentet
Limited edition

Nyhet! Fleurs des Sentiers

Limited edition

FLEURS DES SENTIERS

se produktene

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.