ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Solaire Peau Parfaite

Beskyttelse mot både sol og aldringstegn
11 produkt(er) funnet
Solaire Peau Parfaite

Solaire Peau Parfaite - solbeskyttelsesserien som effektivt beskytter ansiktet og kroppen når du vil oppholde deg i solen. Solproduktene inneholder planten Sea Holly.

Sorter etter
Sorter etter
Sortering etter relevanse
Sortering etter beste vurdering
Sortering etter navn (A-Ø)
Sortering etter navn (Ø-A)
Sortering etter pris, stigende
Sortering etter pris synkende

Solaire Peau Parfaite - solbeskyttelse for ansikt & kropp

Hva er og hva gjør solbeskyttelse? Jo, solbeskyttelse er en krem, melk, olje eller spray som hjelper til med å beskytte huden din i solen slik at du reduserer risikoen for å bli brent. Solens stråler kan som kjent både skade og eldre huden din. Derfor er det viktig å velge riktig solbeskyttelsesprodukter, og det er viktig å ta hensyn din hudtype, hvor sterk solen er og hvor lenge du skal oppholde deg i solen. Pass på at du bruker et effektivt solbeskyttelsesprodukt som holder det det lover. Vær også nøye med å kontrollere best før-datoen når du har hatt produktet en stund slik at kremen fremdeles fungerer optimalt.

Hvilken solbeskyttelse skal jeg bruke? Velg en solfaktor (SPF) som passer din hudtype og ditt behov. Er UV-strålingen høy eller huden din er lys bør du velge en høy solfaktor og samtidig beskytte deg med klær og hatt. Husk også på at solen tar selv om du oppholder deg i skyggen! Solbeskyttelseserien Solaire Peau Parfaite fra Yves Rocher inneholder planten Sea Holly som aktiverer hudens egen beskyttelse mot solens stråler og som har en enestående evne til å bygge opp vannreserver. Beskytt både ansiktet og kroppen mot solens stråler med Solaire Peau Parfaite og avslutt dagen med en deilig after sun.

Se mer

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske avlinger

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.