ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Sommer Glow

Endelig er sommeren her! Solkyssede kinn, varme toner og en frisk glød - vår skjønnhetsekspert Sara guider deg til den perfekte looken for alle sommerens tilstelninger.
Steg 1: Base 
Vår populære Glødgivende Primer gir en herlig glow samtidig som den skaper en jevn base som gjør at sminken holder bedre.
Bruk også Foundation for å gi huden en jevn tone og en fuktighetsrik følelse. Påfør med en makeupsvamp for å få et jevnt og mediumdekkende resultat.
Steg1_bas.jpg
Steg 2: Bronzing
Med Bronzing powder skaper du en solkysset og frisk look. Påføres de områdene du vil fremheve, f.eks. haken, under kinnbena, tinningene eller pannen. Tips — bruk en pudderbørste for å oppnå best resultat.
Steg2_bronzing.jpg
Pudderbørste
Pudderbørste
-30%
Pudderbørste


139,00 Kr
199,00 Kr

Steg 3: Highlighter
Lys opp og fremhev utvalgte partier med en Highlighter Stick. Her brukes nyansen for å skape ekstra glød. Bruk stiften på f.eks. pannen, nesen, kinnbena eller øyebrynsbuen. Ton deretter enkelt ut med fingrene.
Bruk også Highlighter duo for å få ekstra glød og en solkysset følelse. Legg på utvalgte partier som f.eks. nese, hake, og kinnben. Highlighter duo er lett å jobbe med og påføres med en rougebørste.
Steg3_highlighter.jpg
Steg 4: Øyne
Steg4_eye-shadow.jpg
Øyenskyggepensel - flat, Brush no. 5
Øyenskyggepensel - flat, Brush no. 5
-29%
Øyenskyggepensel - flat, Brush no. 5


99,00 Kr
139,00 Kr

Steg 5: Kropp
Topp glow-looken med vår populære tørrolje Moisturizing Pearly Oil. Den velduftende Monoï-oljen gir huden et fint skimmer og en fuktighetsrik følelse.
Kropp_monoi.jpg
Forbered huden
Rengjøring:Bruk renseprodukter og et micellærvann som er tilpasset din hudtype daglig. 

Ansiktspeeling:Gjør en ansiktspeeling en gang i uken for å fjerne døde hudceller og gjenopprette hudens naturlige glød. Peeling hjelper også huden til å lettere og mer effektivt ta opp andre produkter samt gi et jevnere makeupresultat som holder lenger. 

Tilføre fuktighet: Bruk serum og dagkrem som er tilpasset din hudtype daglig. Disse produktene tilfører fuktighet og beskytter huden. Fuktighet er alfa og omega for å få en fin glød.
Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.