ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Nature is our guide and we've been listening

Vi är botaniker, odlare, tillverkare och återförsäljare av botaniska skönhetsprodukter. Eftersom vi äger hela vår värdekedja vet vi att våra ingredienser är ansvarsfullt producerade och vi arbetar ständigt med att minska vår påverkan på planeten i värdekedjans alla led. Från vår planta, till din hud!
Med kärlek från Bretagne

Det var i den lille byen La Gacilly i franske Bretagne at alt begynte. Her ble han født, her levde og her jobbet Yves Rocher - grunnleggeren av varemerket Yves Rocher. Han så et rikt vekstpotensial i La Gacilly og det var utifra Yves Rochers kjærlighet til den bretonske naturen at varemerket og konseptet botanisk skjønnhet ble født. “Å gi tilbake til naturen, det den gir til oss” var hans mantra og selv i dag, over 60 år senere, er kjærligheten til naturen grunnlaget for alt vi gjør.

Ingredienser med naturlig opprinnelse

I La Gacilly har vi i dag en 60 hektar stor økologisk avling der vi dyrker våre ni ikoniske planter; kornblomst, ringblomst, arnika, kamille, blomkarse, romersk kamille, peppermynte, isplante og hornstråle. Disse plantene er UEBT*-sertifisert og dyrket i henhold til en agroøkologisk modell som tar hensyn til det omkringliggende økosystemet.
Våre forskningseksperter innen Skjønnhet fra planteriket jobber kontinuerlig med å utforske det fantastiske potensiale som finnes innen planteteknikk for å øke andelen naturlige ingredienser i våre produkter. Naturen er vår partner og vi ser våre kosmetiske produkter som en link mellom oss mennesker og naturen.
*Union for Organic Ethical Trade
Les mer om vår botaniske ekspertise her

IKONISKE PRODUKTER

Økodesignede produkter

Vi jobber kontinuerlig med å drastisk redusere bruken av plast. Dette arbeidet har blant annet resultert i våre produkter i fast form og vår konsentrerte dusjgelé. Takket være den innovative formelen i våre konsentrerte dusjgeleer rekker en 100 ml flaske til like mange dusjer som en vanlig 400 ml flaske. Våre faste produkter er 100 % plastfrie og inngår i vårt utvalg av produkter som er fremstilt med ekstra hensyn til miljøet. Innen 2030 sikter vi mot 30 % mindre plast* og 100 % resirkulert og resirkulerbar plast.

Siden september 2021 har vi gradvis endret emballasjen på våre hudpleieserier. Dette har ført til at vi har redusert bruken av kartong med hele 40 % og at vi sparer 78 tonn kartong i året. Vi fortsetter vårt arbeid med å evaluere vår emballasjen og våre vanene for å redusere avfallsproduksjonen ytterligere de neste årene.

*sammenlignet med vår produksjon i 2019 regnet i g/ml produkt.

Biologisk mangfold

For oss handler ikke bevaring av biologisk mangfold om å følge en trend. For oss er det en av grunnpilarene i vårt arbeid. Siden Yves Rocher startet i 1959, har bevaring og berikelse av biologisk mangfold vært en av våre viktigste oppgaver. Dette gjelder både våre egne og våre partneres avlinger rundt omkring i verden.
På våre økologisk sertifiserte jorder i La Gacilly dyrker vi etter agroøkologiske prinsipper. Dette er en banebrytende jordbruksmodell som fokuserer på bærekraftig jordbruk og der alt arbeid gjøres med den største respekt for naturen, dens ressurser og fornyelse av biologisk mangfold. Vi jobber aktivt for å fremme disse agroøkologiske prinsippene med alle våre produserende partnere. Som medlem av UEBT* er vi forpliktet til å samle inn alle våre naturlige ingredienser med respekt for både mennesker og biologisk mangfold.
*Union for Ethical BioTrade

Nysgjerrig på å vite mer om våre sertifiseringer? Her kan du lese mer. 

Økodesignede produkter

Veganske produkter

Veganske produkter inneholder ingen animalske ingredienser eller forbindelser. I dag har vi et stort utvalg av veganske produkter som spenner over alle våre produktkategorier.

Våre veganske produkter er merket med vårt veganske stempel og du kan føle deg helt sikker på at disse produktene ikke inneholder noen ingredienser med dyretilknytning og at de selvfølgelig heller ikke er testet på dyr.
Se alle veganske produkter

Plant for life

Vi gjør en forskjell - ett tre om gangen! Som hovedsponsor av Yves Rocher Foundation er vi i Yves Rocher både glade og stolte over å være med og bidra til bevaring og restaurering av verdens skoger.

Store områder med skog raseres hver dag. Dette til tross for kunnskapen om at det er livsviktig for planeten vår. Bare i løpet av de siste 30 årene har mer enn 420 millioner hektar med skog blitt ødelagt. Plant For Life er et program, laget av Jacques Rocher og Yves Rocher Foundation, som jobber for å bevare og gjenopprette jordens skoger. Programmet opererer over hele verden og i 2020 hadde programmet plantet over 100 millioner trær.

Yves Rochers Foundations engasjement ligger i naturen. De jobber for å bevare det biologiske mangfoldet og gir støtte og finansiell hjelp til alternative og kraftfulle lokale initiativ over hele verden.

VEGANSKE PRODUKTER

Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.