This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Akkurat nå FRI FRAKT
Yves Rocher
0

Tilbud på ansiktspleie

38 produkt(er) funnet

Spenstgivende og anti-age, beroligende og beskyttende eller mattende og poreforminskende? Kanskje ekstra næring og beskyttelse i kulda? Finn riktig ansiktspleie for dine behov akkurat nå.

Sorter etter
Sorter etter
Sortering etter relevanse
Sortering etter beste vurdering
Sortering etter navn (A-Ø)
Sortering etter navn (Ø-A)
Sortering etter pris, stigende
Sortering etter pris synkende

Huddiagnose på 2 min

Start

Huddiagnose på 2 min

Start

Huddiagnose på 2 min

Start

Huddiagnose på 2 min

Start

Huddiagnose på 2 min

Start

Huddiagnose på 2 min

Start

Ta vare på ansiktet ditt

Se mer

Vi har flere gode tilbud på ansiktspleie for hele ansiktet ditt. Start dagen din med rengjøring med hjelp av et micellært vann, som fjerner smuss og urenheter som oppstår i løpet av natten. Vannet gir en rolig og behagelig følelse og forbereder for etterfulgte kremer. Når du er ferdig med det, kan du ta litt ansiktskrem på fingeren din, fordele den i ansiktet og smøre kremen forsiktig inn. Avslutt med en øyekrem for å motvirke poser og mørke ringer under øynene dine.

Føler du at ansiktet ditt trenger mer fuktighet? Eller er det kanskje på tide med en god peeling? Hvorfor ikke unne deg en ansiktsmaske. Vi tilbyr ansiktsmasker med peelingeffekt samt masker som er fuktighetstilførende.
Vet du ikke hvilken hudtype du har? Da foreslår vi at du prøver vår hudpleieguide. Ved å svare på 3 raske spørsmål blir det enkelt å finne hvilken av våre hudpleieserier som matcher akkurat din hudtype. Vi har hudpleieprodukter som passer både for den modne og den unge huden. Serier er tilpasset etter hudtype; alt fra fet hud, til kombinert, tørr og normal. Når du har funnet ut hvilken serie som passer best for deg, kan du kikke gjennom tilbudet på ansiktspleie her over og se om det finnes produkter som er tilpasset akkurat din hud.

Sist, men ikke minst, husk å melde deg på vårt nyhetsbrev! Da får du ta del i alle nyhetene og alle tilbudene som kommer i løpet av året.

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske avlinger

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier