ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

VÅR BOTANISKE EKSPERTISE

VÅR BOTANISKE KOMPETANSE


De mest effektive løsningene finnes ofte i naturen, rett foran oss. Vi bruker det beste planteriket har å tilby og benytter plantenes fulle potensialet for å skape naturlig og bærekraftig skjønnhet.

For å kunne garantere at våre skjønnhetsprodukter alltid er respektfulle mot huden din, og for å kunne tilby effektive produkter, følger vi fire viktige prinsipper:

Bioinspirasjon

For å utvikle effektive og bærekraftige løsninger inspireres vi av det naturen gjør best. Vi observerer plantenes struktur og hvordan de fungerer i naturen. Disse kunnskapene bruker vi for å overføre plantenes fordeler til huden.

Fra plante til økoekstrakt

Vi har 100 % naturlige ekstraksjonsprosesser som optimerer naturligheten og forbedrer opptaket av våre aktive naturlige ingredienser inn i huden.

Høy naturlighet

Vi strever hele tiden etter å skape enda flere naturlige formler med aktive planteingredienser. Alle våre planter kommer fra bærekraftig jordbruk som aktivt jobber for å redusere sin påvirkning av miljøet.

Alle våre produkter er testet

Alle våre produkter er testet og dermed garantert skånsomme, effektive og de gir en meget behagelig opplevelse.

VÅRE IKONISKE PLANTER


I over 60 år har vi studert naturen og valgt ut det beste den har å tilby. Dette for å kunne levere effektive og sensoriske produkter med aktive ingredienser, som omsorgsfullt er hentet fra planteriket.

Våre ikoniske planter er UEBT-sertifiserte (Union for Organic Ethical Trade) og dyrkes i henhold til agroøkologiske prinsipper, med den største respekt for naturens ressurser og for å styrke det biologiske mangfoldet.

 

BLOMKARSE


Blomkarse har vært dyrket rundt omkring i Europa i mange år. Den dyrkes først og fremst pga sin evne til dekke jorden og på den måten begrense vannfordampning - noe som er spesielt verdifullt om sommeren. Blomkarse bidrar til å forbedre hudcellenes oksygenering og styrker dermed huden i dybden

KORNBLOMST


Kornblomsten blomstrer i juli og august. Den plukkes mekanisk før den tørkes og destilleres. Blomstervannet som utvinnes fra denne 100 % naturlige prosessen brukes pga de beroligende* og beskyttende* egenskaper den har på huden.

* In vitro-tester på kornblomstekstrakt.

ISPLANTE


Isplante er kjent for sin evne til å tilpasse seg ekstreme forhold. Det isplanteekstraktet som har vært utviklet av Yves Rochers forskere har vist evnen til å stimulere et protein som regulerer mekanismene og funksjonene hos våre hudceller: beskyttelse, forsvar og gjenoppbygging.

HORNSTRÅLE


Hornstrålen er blitt valgt ut pga sin evne til å fange opp og bevare vann i bladene sine. 
Plantens aktive ingrediens, det kraftfulle og fuktighetsgivende cellulærvannet, utvinnes ved en eksklusiv og patentert ekstraksjonsprosess. For å bevare både miljøet og effektiviteten i hornstrålens aktive ingrediens, er ekstraksjonsprosessen helt fri for løsningsmidler.

KAMILLE


Kamille var en av de første plantene de begynte å dyrke hos Yves Rocher. Blomstene plukkes inn fra midten av mai og er kjent for sine beroligende* og styrkende egenskaper for ømfintlig hud. 

*In vitro-tester på kamilleekstrakt

MIKROALGER


Våre mikroalger dyrkes i en fotobioreaktor sør i Bretagne, der de senere konsentreres og fragmenteres for å frigjøre sitt mineralrike innhold. Deres eksepsjonelt oksygenerende* og antioksiderende* egenskaper hjelper til med å stimulere hudens forsvar og forhindrer skader som kan oppstå pga forurensninger.

* Tester in vitro

Produktet er lagt til i din ønskeliste.Se min ønskeliste.